perjantai 27. heinäkuuta 2018

Pientä hempeilyä

Välilä on mukavaa, kun voi itse tehdä jotain pientä ja hempeää. Pikkuiset sukat ja lapaset ovat jotenkin niin puoleensa vetäviä, että niiden pariin on palattava aina kerta toisensa jälkeen. Ei usein, mutta silloin tällöin, vaikka omat lapset ovatkin lähes aikuisia. Olkoon sitten vaikka neuleterapiaa itselleni.




Näitä vaaleanpunaisia tein kaksi paria. Toinen vastasyntyneen kokoa ja toinen noin 1-4 kuukauden ikäiselle.

Lanka on paksuhkoa Novitan Baby Wool - merinovillaa, jota on helppo neuloa ja johon tykästyin viime talvena. Siitä olen tehnyt useita pikkuasusteita ja tässä vähän aikaa sitten raitasukat myös aikuisen koossa. Puikkosuositus taisi olla 4, mutta nämä lapaset ja sukat neuloin kolmosen puikoilla, vaikka yleensä vähennän vain puoli numeroa suosituksesta.






Vaikka pikkuiset neuleet valmistuvat suhteellisen joutuisasti, on niissä kuitenkin oma haasteensa. Silmukoita on vähän ihan liian pitkillä puikoilla ja siistiäkin pitäisi tulla, sillä minikoossa epätasaisuudet ja virheet korostuvat. Mutta silti se vetoaa.


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kaunis kiitos!
      Tällaiset ovat aikas suloisia välillä:)

      Poista
  2. Kiitos, että kävit kommentoimassa blogissani. Löysin näin tieni tänne sinun blogiisi ja taidanpa jäädä vakiolukijaksi.
    Suloiset pienet käsityöt, joiden kuvaamiseen olet panostanut ihanasti.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi:) Ihana blogi sinulla, joten mukava sitä on seurata jatkossakin. Kiitos, jos vierailet välillä täälläkin. Oikein mukavaa kesäviikonloppua sinullekin. Meillä meni aurinko pilveen ja kovasti toivoisin vettä pihamaalle mieluiten taivaalta ettei tarvitsisi niin paljoa kastella.

      Poista

Viestit lämmittävät aina mieltä, joten kerrothan käynnistäsi kommentilla.