tiistai 31. heinäkuuta 2018

Hyvästit heinäkuulle

Helteinen heinäkuu on ollut kokemus sinänsä. Ihanaa, kun on ns. oikea kesä. Toisaalta, vähempikin riittäisi. Sanotaan, ettei saa valittaa, kun talvella on taas pimeää, märkää ja kylmää. Niin tai näin, vuodenajat ovat kauniita ja niissä on omat puolensa jokaisessa. Itse nautin enemmän kesästä, jos ei ole kostean kuumaa ja päivälläkin jaksaisi touhuta pihalla istutusten parissa. No, onpahan ollut aikaa neuloa varjossa tai sisällä viileässä.
Pihan hoitajalle tämä kesä on ollut aika työläs. Vesikannuja tai -letkua on saanut raahata ympäri pihaa myöhäisiltoina lähes joka päivä. Tästä huolimatta osa kasveista ei paahteesta tykkää yhtään sen enempää kuin niiden hoitajakaan, mutta osa sen sijaan kiittää kauniisti ja kukoistaa.
Yksi tämän kesän uusi tuttavuus itselleni on ollut kruunuvuokko. Viime vuonna jo yritin sellaisia kasvattaa, mutta eivät lähteneet kasvamaan. Tänä vuonna sen sijaan onni oli puolella ja lyhyt, mutta sitäkin kauniimpi kukinta onnistui. Kukka on lukemani mukaan saanut nimensä keskustansa mukaan. Se nousee kuin kruunu kukan keskeltä ja on tosiaan kaunis.


Kruunuvuokko4 kommenttia:

 1. Minä en ole koskaan kasvattanut kruunuvuokkoja . Kauniita ovat sinun vuokkosi. Kiva kun vierailit blogissani niin näin löysin tieni myös sinun blogiisi. Olisin liittynyt lukijaksi, mutta sinulla ei ollut sellaista palkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kehuista ja käynnistä. Tervetuloa uudelleenkin :)
   Tämän blogin ulkoasun muokkaus on vielä vähän vaiheessa, joten yritän vielä löytää "seuraamispainikkeenkin". Itse asiassa olen samaa asiaa itsekin miettinyt joidenkin blogien kohdalla.

   Poista
 2. Ihastuttavia kukkia! Täällä on blogi täynnä herkullisia leivonnaisia, kauniita neuleita ja raikasta itsevärjättyä lankaa, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle viestistä ja kehuista. Mukavaa, kun vierailit. Tervetuloa uudelleen :)

   Poista

Viestit lämmittävät aina mieltä, joten kerrothan käynnistäsi kommentilla.