keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Sinistä kultaa

Mustikka-aika on parhaimmillaan, vaikka kuivuus on usein paikoin heikentänyt satoa. Helteistä päivää ei välttämättä ole kovin miellyttävää viettää metsässä hyttyset seuranaan. Sen sijaan kun lähtee metsään aikaisin aamusta, on lämpötila mukavampi ja saalistakin tulee.





Mustikoita riitti toki pakastettavaksi talven varallekin. Tällä kertaa kuitenkin myös leivottiin pikainen mustikkapiirakka Valiom ohjeen mukaan: https://www.valio.fi/reseptit/helppo-mustikkapiiras/
Ja hyvää oli!




Mustikkapiirakka






2 kommenttia:

  1. Mustikat on herkkua! Saa nähdä ehdinkö saada niitä yhtään pakkaseen. (: Tänään ajattelin kyllä suunnata anopin viinimarjapensaille, josko maijallisen mehua keittäis talven varalle. Viime vuonna jäi keittämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikat ovat kyllä parasta! Minulle tulevat yhtä matkaa mansikoiden kanssa, jos eivät vähän edellä:) Nyt on vaan niin kuivaa ja kuumaa, että ei oikein jaksa metsässä tallustella.
      Pidän peukkuja, että saat mehut keitettyä

      Poista

Viestit lämmittävät aina mieltä, joten kerrothan käynnistäsi kommentilla.