Välillä on ihana ihan vaan rauhassa viettää leppoisaa vapaapäivän aamua.
Aktiivinen tyttäreni loihti meille herkullisen suolaisen ja makean brunssin tässä jo kuukausi sitten, eli vapuksi.
Laitan nyt nämä kuvat teillekin silmän ruoaksi 😊
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Nämä pienet suolaiset on tehty minimuffinsivuoassa.
Pohjat on leikattu lehtitaikinalevyistä.
Täytteenä toisissa feta-pinaatti-kirsikkatomaatti-juusto ja toisissa kinkku-paprika-juusto.
Pikkusuolaisten lisäksi saimme tuoreita kuitupitoisia sämpylöitä.
Itse tykkään kovasti tuoreista sämpylöistä, kun niiden päällä on täyteläistä goudajuustoa,
lisänä ehkä salaattia ja tuorekurkkua.
Kun suolaista oli saatu vatsan täytteeksi,
kahvi- ja teekupposen kaverina oli mukava saada makeaa.
Perinteisellä reseptillä leivotut kanelisokeriässät, salted caramel cheesecake -tyyppisesti toteutut pienet muffinsit sekä aiemmin esittelemäni vaahtokarkkikuorrutteinen, suklaalla ja kahvilla maustettu piirakka mansikoiden kera saivat hymyn huulille ja veden kielelle.
Nyt, kun näitä kuvia taas katselen alkoi taas tehdä mieli itse leivottua.
Elämän pieniä iloja - nautitaan niistä 💚
Onpa ihanat brunssitarjoilut.
VastaaPoistaKiitos! On tosi ihana, kun tyttö viitsii nähdä vaivaa :) Näitä pieniä suolaisia ja makeita on helppo ja mukava syödä.
PoistaMakoisilta näyttää brunssiherkut!
VastaaPoistaKivaa viikonlopun jatkoa!
Kiitos! Makoisia myös olivat:) Kivaa sunnuntai-iltaa :)
PoistaKiva idea tehdä pikkusuolaisia minimuffinsivuoissa! Otan käyttöön, kiitos ❤
VastaaPoistaKiitos! Ja olepas hyvä:) Tuolla tavoin toteutettuna niistä tulee juuri sopivan kokoisia.
PoistaIhania herkkuja!
VastaaPoistaMukavaa sunnuntaita!
Kiitos! Hyviä olivatkin :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!
PoistaKyllä täälläkin tuli vesi kielelle ja hymy huulille vaikkei niitä suuhunsa saanutkaan kun vain mielikuvituksessa. Minäkin leivon voi sanoa joka viikko sämpylöitä. Ihana tyttösi.
VastaaPoistaKiitos! Kyllä hän on tosiaan aivan ihana nuori nainen :)
Poista