lauantai 11. elokuuta 2018

Suklaakirsikkajuustokakkua

Tytär leipoi heinäkuussa oman suklaakirsikkapuumme kirsikoista ja kunnon määrästä suklaata tuhdin ja erittäin herkullisen paistetun suklaakirsikkajuustokakun. Pieni kirsikkapuu tuotti kokoonsa nähden runsaasti marjoja ja ne sopivat tuoreina erittäin hyvin leivontaan. Osa marjoista päätyi pakastimeen odottamaan talven leivontaideoita ja osa on tekeytymässä kirsikkalikööriksi.

Paistettu juustokakku


Kakku sai hienosti aromia rommissa marinoituneista kirsikanpaloista, joita oli runsaasti kakun sisällä.



Suklaakirsikkakakku


Kakun päällä taas oli tuoreita pilkottuja kirsikoita, valkosuklaaraitoja sekä runsaasti lastuja valkosuklaasta ja tummasta suklaasta.




 Kakku oli yhtä aikaa aromikasta, raikasta ja tuhdin suklaista - yksinkertaisesti täydellistä herkutteluun!




8 kommenttia:

  1. Taitava tytär ja niin herkullinen kakku! Käden taitoja on monia ja niistä saa iloa monin tavoin, tässäkin silmän iloa ja ihanaa makua .

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tyttö on kyllä taitava. Ja lisäksi todella viitseliäs, kun haluaa ja viitsii kokeilla erilaisia reseptejä sekä muokata niitä oman näkemyksen mukaan. On se kyllä ihanaa, kun aina välillä saa kunnolla herkutella kotona tehdyillä, mutta ei tarvitse tehdä niitä itse.

    VastaaPoista
  3. Todella herkullisen näköinen kakku! 😋

    VastaaPoista
  4. Voi, tuo vei kyllä varmaan kielen mennessään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olihan se todella täyteläisen hyvää:)

      Poista
  5. Oi Nam!
    Näyttää tosi herkulliselta.😋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikin muuten todella hyvää! Ihanaa, kun tyttö viitsii leipoa. Itsellä ei niin helposti tule aina kokeiltua varioida leivontareseptejä, vaikka neuloessa sen teenkin :)

      Poista

Viestit lämmittävät aina mieltä, joten kerrothan käynnistäsi kommentilla.