torstai 20. helmikuuta 2020

Muutama kysymys sinulle blogivieraaniHei juuri Sinä!
Sinä, joka luet tätä juuri nyt ja olet täällä vieraanani.
Kiitos, kun olet siinä ja tervetuloa!


On upeaa, kuinka moni on tässä menneen puolentoista vuoden blogin kirjoitteluni aikana
käynyt jättämässä pienen kommentin tai tervehdyksen.
Myös anonyyminä on mahdollisuus muutama sana kommenttikenttään halutessaan jättää.
Yhtä upeaa on ollut huomata, kuinka moni näyttää tilastotietojen mukaan tänne eksyneen.
Toivottavasti olette kaikki viihtyneet 💗


Vaikka ehkä tällaisen blogin puolella ei saa aikaiseksi keskusteluja, on hieno tunne saada 
jotain vastakaikua omiin päivityksiinsä, vaikka eivät nuo minun kirjoitteluni kovin syvällisiä olekaan.


Olisi myös kiva kuulla, mitä kautta sinä olet tälle blogisivulle tullut. 
Kirjoititko jonkun hakusanan googleen ja avasit sieltä otsikkolinkin, vai jonkun kuvahaun kautta, instagramin linkistä
 vai onko blogi lukemisto-listallasi, vai jotain ihan muuta reittiä?
Luetko tai silmäiletkö viimeisimmän postauksen 
vai käytkö kurkkaamassa muillekin välilehdille tai hakemiston kautta avautuvia aihepiirejä?


Olen tässä miettinyt, mihin suuntaan tämä oma blogin kirjoitteluni tästä etenee. 
Kirjoittelenko edelleen pintapuolisesti käsitöistä, leivonnaisista ja kukkasista? 
Kirjoittelenko kevyesti, yritänkö pohtia syvällisempiä, vai miten sitä jatkaisi?
Vai mentäisiinkö kuvapäiväkirjamuodossa?
Kuvia laittelen varmaan edelleenkin, sillä ne ovat alusta alkaen olleet
itselleni "se juttu".
Ohjeita en ole juuri laitellut, sillä en osaa niitä tehdä 😊


Takaraivossa siis kolkuttelee jonkunlainen uudistumisen halu,
mutta kun vanha tuttukin olisi niin turvallinen 😊


Kiitos, kun kävit ja luit tänne asti ja kiitos,
jos helpotat uteliaisuuttani antamalla muutaman vastauksen 💗


Mukavaa talvisen viikon jatkoa Sinulle
 tämän pari vuotta vanhan kuvan kera!

32 kommenttia:

 1. Mä en muista miten olen alunperin sinun blogisi löytänyt, mutta hyvin olen viihtynyt :) Kun olen kirjautunut lukijaksi, näen aina uusimman postauksesi ja ne tulee luettua sitten säännöllisesti. Tykkään aiheistasi, mutta ymmärrän haluan uudistua - kivoja aiheideoita sulla onkin :)

  Ihanaa helmikuun jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun vastasit:) Itse käytän tuota samaa metodia, eli käyn läpi lukemistoni säännöllisesti ja löydän sitä kautta aina uusimmat postaukset. Vähän sellainen uudistumishalu tässä kutkuttelee, mutta en oikein tiedä, mihin suuntaan.. Ehkä aika sitten näyttää :) Ihanaa helmikuun jatkoa sinullekin!

   Poista
 2. Mistä lienen alunperin tänne eksynyt. Nyt on lukulistalla. Listaani luen silloin, kun omaakin blogia päivittelen. Olen tykännyt kovasti etenkin kuvista. Olet hyvä kuvaaja. Ja neuleita tietenkin tykkään tutkailla. Hyvä on näin, mutta hyvä varmaan tulee vaikka muuttaisitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista sanoistasi. Minäkin luen usein toisten blogeja samalla, kun päivitän omaani tai käyn katsomassa tulleita kommentteja.

   Poista
 3. Minusta on mukavaa, että blogit ovat erilaisia ja jokainen kirjoittaa juuri itse haluamallaan tyylillä ja asioista. Kaikkia ei voi millään miellyttää, eikä se ole tarkoituskaan. Katoaisiko blogista "sielu", jos sitä alkaisi toteuttaa toisten haluamalla tavalla?

  En muista tarkkaan, miten olen blogisi löytänyt. Usein uudet blogit löytyvät toisten blogien kautta, kun joku kommentoi mielenkiintoisesti tai blogissa linkataan blogiin, joka kiinnostaa. Myös omaan blogiin tulleiden kommenttien kautta olen löytänyt lukuisia mielenkiintoisia blogeja.

  Käsityöihmisenä olen luultavasti tykännyt neulontaohjeistasi ja niiden perässä jäänyt blogisi seuraajaksi. Sinulla on kauniita ja taidolla tehtyjä neuleita, joista kertomista toivon sinun jatkavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minunkin mielestäni on mielenkiintoista lukea erilaisia, erilaisella painotuksella olevia blogeja. Käsityöjuttuja jatkan ilman muuta. Jotenkin mietin, että piha-/puutarhajutut voisivat olla myös itselle sydäntä lähellä, mutta toisaalta pelkästään niihinkään en halua keskittyä. Olisiko sitten niin, että edelleen sopivassa suhteessa vähän kaikkea, mikä sattuu kulloinkin itseä miellyttämään:) Kivaa kohta alkavaa viikonloppua!

   Poista
 4. En ihan varma ole siitä miten blogiisi päädyin. Mahdoitkohan käydä jättämässä minun blogiini kommentin ja kävinköhän vastavierailulla? Alkua en tosiaan muista kovin hyvin mutta blogistasi tykkään edelleen. Otat kauniita kuvia, olet taitava käsistäsi ja teet ihania neuleita. Entäpä sitten kaikki ihanat herkut mitä tyttäresi tekee! Tykkään kovasti lukea juttujasi kuvien takaa. Älä muuta mitään. Tai sitten ihan vähän.😊 Nämä tekstisi ovat ihania, vähän niinkuin ystävän jutustelua kuuntelisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Sellaista jutustelua tuo oma kirjoittaminen tosiaan on, sillä asiateksteistä saan tarpeekseni jo työasioiden yhteydessä ja blogikuviot ovat tosiaan mahdollisimman kaukanan niistä ;) Ja täytyy sanoa, että itsekin tykkään blogeista, joissa ote on vapaamuotoisempi ja nimenomaan postauksien sisältö vaihtelee kulloisenkin tilanteen ja kirjoittajan mielenkiinnon mukaan; aina ei tarvitse mennä samalla kaavalla. Kaiken ei tarvitse myöskään olla aina positiivista, päinvastoin, mutta kunhan on aitoa ja inhimillistä. Siitä pidetään kiinni :) Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 5. Bloggari kun olen itsekin, niin taidettiin vierailla toistemme sivuilla ja lukijoina. Nyt blogisi on omassa luettelossani, josta voi tänne päätyä muutkin.
  Enpä osaa sinulle vinkkejä antaa. Tykkään lukea elämänmakuisia postauksia, jotka syntyvät fiilispohjalta, eivätkä ole liiaksi suunniteltuja. Itsekin kirjoittelen siltä pohjalta, harrastuksena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinpä taidettiin toisemme löytää vierailemalla. Normielämänmeno ja tavalliset tarinat, nehän ne sitä parasta ovat.

   Poista
 6. Hei - en tarkkaan muista enää miten olen blogiisi aikoinaan päätynyt, yleensä löydän blogeja kuitenkin esim. googlehaun kautta tai sitten jos jonkun blogissa on jonkinlainen blogilista siitä mitä blogeja kyseinen bloggaaja seuraa niin myös sen avulla löydän itselleni uusia blogeja :)

  Itse olen miettinyt aihepiirien laajentamista enemmänkin valokuvien muodossa lyhytmuotoisen kirjoituksen kera, pitkien blogitekstien kirjoittajaksi minusta ei ehkä ole (?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Nuo blogeissa olevat lukemistolistat ovat kyllä hyviä; niiden kautta löytää tosiaan kivoja uusia blogituttavuuksia.
   Valokuvat ovat tosiaan itsellenikin "se juttu", jotka sekä omassa että muiden blogeissa kiinnostavat.

   Poista
 7. Rakkaan blogiystävän blogin lukulistalta lienen tänne löytänyt, kuten tänäänkin. Mukava on ollut vierailla. Kuvistasi, kirjoituksistasi olen tykännyt. Jatkosta sanoisin, että tee niin kuin hyvältä tuntuu! Aitous on se mikä puhuttelee. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Nuo blogien lukulistat ovat kyllä käteviä. Siten itsekin olen löytänyt monta mukavaa blogituttavuutta.
   Ja on todella kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani. Totta on myös, että jotta tätä jaksaa ja haluaa tehdä, on tärkeintä tehdä, kuten sydän sanoo. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
 8. Muistaakseni löysin blogisi siten että sinä kävit ensin kommentoimassa minun blogiani ja merkkautumassa minun kaverikseni Bloggerissa. 🌸

  Jatka bloggaamista omalla tyylilläsi. Kaikkein parasta on olla oma itsensä. Muuten bloggaamisesta tulee rasite.
  Käsitöitä, leipomuksia ja kukkia on kiva nähdä. Sinulla on aina niin kauniit kuvat.

  Mukavaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Näinhän sitä blogikavereita löytää, kun (vasta)vierailulla käy! Omalla tyylillä on tosiaan parasta, että jaksaa jatkaa:) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
 9. En ihan tarkkaan muista miten tänne löysin, mutta taisi olla niin, että sinä olit kommentoinut jotain juttuani ensin. Minäkin luen säännöllisesti blogiasi ja tykkään kyllä kovasti :) Rohkeasti vaan teet sitä mikä itsestä tuntuu parhaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos:) Näinhän se on, että omannäköinen on parasta. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
 10. Enpäs ole ihan varma, että kävitkö sinä ensin minun blogissani vai kävinkö täällä ensin itse. Hyvä kysymys :) Nuo kettusukat on muuten ihanan raikkaan näköiset. Minä etsin välillä ihan haulla blogeja ja välillä toisten blogien kautta tulee käytyä muissakin blogeissa. Ihan kuinka aikaa riittää. Kun olisi enemmän aikaa, niin blogeissa riittäisi katsottavaa vaikka kuinka. Sillon, kun minulla on aikaa, niin yleensä katselen blogin sisältöä enemmänkin enkä vaan viimeisintä postausta. Lepposaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän sitä millään jaksa muistaa, kuka kävi vierailulla ensin; eikä tarvitsekaan:) Pääasia, että itseä kiinnostaa luettavaa ja katseltavaa vaan löytyy jollain konstilla. Minäkin teen aika paljon hakuja netissä ja joskus sieltä tulee vastaan myös uusia ja mielenkiintoisia blogituttavuuksia. Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinulle!

   Poista
 11. En kyllä muista mitä kautta tupsahdin blogiisi ensimmäistä kertaa. Erityisesti miellyttää sun hyvät kuvat ja raikas värimaailma. Itsekin välillä pohdin blogin suuntaa ja tarkoitusta, silloin on kiva kuulla kommentteja. Luulen että on hyvä valita aiheet sen mukaan, mikä on itselle kiinnostavinta sillä hetkellä. Iloa ja valoa viikkoosi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On välillä hyvä pysähtyä pohtimaan, mitä itse haluaa ja mikä kiinnostaa. Alamäkiä, ja toki niitä ylämäkiä myös mahtuu itselläni aika monta myös tähän blogin pitämiseen liittyen. Mutta ehkä on vain hyväkin, että ei liikaa uraudu ja välillä kyseenalaistaa asioita. Iloista uutta viikkoa sinulle!

   Poista
 12. Suloisia kuvia ja niin ihania neulomuksia♥ Minä yritin kovasti miettiä että kuinka olen ensimmäisen kerran tänne blogiisi tullut, vaan enhän minä muistanut:) Sinulla on kyllä hurjan ihana blogi, jossa on kiva vierailla! Mukavaa sunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos kauniista sanoistasi! Pääasia, että jostain tännen olet tupsahtanut:) On tosi mukava, kun on blogissa käy vakiovieraita. Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa.

   Poista
 13. Muistelisin, että kävit kommentoimassa blogissani ja sitä kautta sitten löysin tänne blogiisi.
  Jatka vain valitsemallasi raikkaalla linjalla. Bloggaamisen rikkaus kun on juuri siinä, että blogit ovat aiheiltaan erilaisia ja persoonallisia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle. 😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vuoroin vieraassa:) On totta, että bloggaamisen täytyy olla mukavaa ja itselle(kin) mielenkiintoista, että sitä jaksaa. Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa sinulle!

   Poista
 14. Luen jokaisen päivityksen. Nykyään seuraan blogeja Ravelryn suomalaisten neulojien ryhmän kautta. Hieman hidasta, mutta en halua mitään blogilistaa. Jos ryhmään liittyy uusi blogin pitäjä tai joku jo kauan jäsenenä ollut aloittaa blogin, jäisi se minulta huomaamatta. Onneksi on vielä blogejakin vaikka tuntuu, että todella moni on lopettanut bloggailun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onpa kiva, että olet löytänyt myös tänne:) Minäkin olen muistaakseni kirjautunut Ravelryn neulojien ryhmään, mutta en ole jostain syystä hoksannut hyödyntää sitä blogien lukemisessa/etsimisessä.
   Blogin pitäminen ei on yllättävän aikaa vievää, vaikka onkin yleensä mukavaa ja mielenkiintoista. Siinä yksi syy, miksi sitä aina välillä pohtii ajankäyttöään; mikä on järkevää ja mitä sitä haluaa ylipäätään tehdä. Toivottavasti näemme täällä jatkossakin.

   Poista
 15. ..sattuma kuljetti ja löysin blogisi!
  Sinä kuvaat niin kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuma onkin useimmiten paras asia! Ja kaunis kiitos kehuista:) Kivaa helmikuun viimeistä viikkoa.

   Poista
 16. Kyllä täytyy tunnustaa,että en muista miten sinun ihanaan blogiin ekan kerran eksyin.. olisiko vastavierailu ollut ;) Käsityö ihmisenä kaikki upeat neulomukset ynm vetää puoleensa ja niitähän sinä olet tehnyt todella ahkerasti.Käyn lukemassa aina kun ehdin,mutta en tiedä mihin se aika nykyään kuluu kun tuntuu ettei kerkiä enään bloggaan :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vastavierailuja tässä on tullut tehneeksi itse kukin; mikäpä sen mukavampaa. Ihmettelen kyllä itsekin, miten ihmeessä tuo aika juoksee niin mahdottomasti eteenpäin koko ajan. Moni mielenkiintoinen asia jää ihan liiaksi paitsioon, kuten nyt blogien lukeminen ja käsitöiden tekeminen. Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa sinulle!

   Poista

Viestit lämmittävät aina mieltä, joten kerrothan käynnistäsi kommentilla.