sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Iloa syyskuuhun

 


Syksy on tullut. Puissa alkaa näkyä jo keltaisia lehtiä, mutta vaikka juuri tänään on satanut vettä, on lähipäivinä ollut aivan ihania aurinkoisia ja kesäisen lämpimiä päiviä. Vähäisestä vapaa-ajasta huolimatta olen silloin tällöin saanut otettua aikaa istua pihakeinussa neulomassa illan suussa. Näinä hetkinä ovat syntyneet kuvissa näkyvät lyhytvartiset villasukat. Molempien lanka on Novitan Nallea eli ihan peruskauraa niin sanoakseni. Sama lanka, eri väri ja lopputulos hyvinkin erilainen.


Minulla on kyllä ihan liikaa lankaa ja lisää tulee ostettua liian usein. Suunnitelmia ja ajatuksia on monenlaisia, mutta aikaa toteuttamiselle ei ole läheskään riittävästi. . Neulominen on vähentynyt tämän vuoden aikana, mutta toki koko ajan hiljakseen valmistuu aina jotain 😊Luulen, että moni käsityöharrastaja tunnistaa tämänkin tunteen - vai pitäisikö sanoa tuskan.




Syyskuun alussa on myös synttärien aika ja saimmekin viikonloppuna tyttären leipomaa herkullista ja raikasta sitruunajuustokakkua. Ei sillä, että enää tässä vaiheessa vanhenemisessa olisi mitään juhlimisen aihetta, mutta ehkä voi ajatella siltä kannalta, että saa kakkua 😊 Ja ehkä siltä kannalta, että lapset tulevat käymään kotona ja toki myös siltäkin kannalta, että tietää olevansa edelleen elossa 😊 Arki kulkee eteenpäin ja minä siinä mukana, kuten tietysti muutkin. Arjessa ei vaan tule riittävän usein pysähdyttyä hengittämään ja ajattelemaan, vaan sitä puskee eteenpäin. Ja eihän se hyvä ole sekään. Nyt jo edesmennyt työkaverini totesi kerran, että "muista elää". Noita sanoja aina mietin ja vähän aikaa muistan taas niiden merkityksen, kunnes arki vie taas mennessään.



Pitkästä aikaa tartuin tänään tähän blogiin ja kävin läpi, mitä on tullut tämän vuoden aikana tänne talletettua. Aika hiljaista on ollut, todeta täytyy, mutta jotain toki kuitenkin. Silti ajattelen, että laitan tänne aina välillä jotain. Ehkä aktiivisemmin taas, kunhan aikaa ja innostusta siihen on enemmän. 

Siispä toivotan sinulle ihanaa alkavaa syksyä ja voimia arkeen, jos sen oravanpyörässä olet mukana. Muistetaan hengittää!





Mukavaa alkanutta syyskuuta ja aurinkoisia syyspäiviä!

🌞🌞🌞









6 kommenttia:

  1. Pienet sukkaset ovat käyttökelpoisia. Nytkin minulla on sellaiset jalassa. Lankaa ne eivät osaltaan paljonkaan kuluta ;)
    Juu, elossa ollaan ja yritetään hengitellä. Toimii ohjeeksi päivittäin. Myöhästyneet synttärionnittelut.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun päivitit! Elämä on tässä ja nyt ja välillä se on sellaista ettei neuloa ehdi mutta sitten neulotaan vähemmän tai ei ollenkaan. Kivat sukat olet neulonut!

    VastaaPoista
  3. Ihanat hempeät kuvat!
    Ja niin kauniit sukat, niin se syys saapui ja ilolla taas villasukat
    jalkoihin sujauttaa.
    Mukavia hetkiä syyskuun alkuusi!

    VastaaPoista
  4. Oi että osaakin olla suloisia neuleita. Hemppikset nuo vaaleat pinkit.

    VastaaPoista
  5. Kauniita sukkia molemmat! Sitruunainen juustokakku on herkullista, kannattaa siis vanhentua. Onnittelut näin jälkikäteen ja mukavaa syksyä sinullekin!

    VastaaPoista
  6. Olipa mukava päivitys kauniiden käsitöiden kera täällä aamua avaamaan...
    Myöhästyneet onnittelut - juuri samoja asioita kuvailisin synttäreiden kohokohdiksi....
    saada kaikki läheiset lähelle - minutkin yllätettiin heinäkuussa aivan ihanalla tavalla.
    Ja mitä elämiseen tulee, niin olen tykästynyt jotenkin tuohon:
    "Ei väliä kuinka paljon elämässä on päiviä, vaan päivissä elämää!"
    Oravanpyörässä pörräilen vielä monta vuotta, mutta yritän mahdollisuuksien mukaan
    sisällyttää siihen aikaan, josta saan itse päättää mielekkäitä asioita/tekemisiä...
    Eli meillä ei ole siivottu aikoihin, hih...
    mieluiten vain sotkettu niin keittiössä kuin "ateljeessa" ja karattu luontoretkille aina kun mahdollista.

    VastaaPoista

Viestit lämmittävät aina mieltä, joten kerrothan käynnistäsi kommentilla.